DNEye Scanner

DNEye ® Scanner - ainutlaatuista huipputeknologiaa!

Uusi-Optiikka on ottanut näöntutkimuksessa käyttöönsä Rodenstockin valmistaman DNEye® Scannerin.

Rodenstockin ainutlaatuinen teknologia yhdistettynä Fenno optikon korkeaan ammattitaitoon tuottavat yhdessä parhaat silmälasit, joissa on ennenäkemätön näkemisen terävyys ja mukavuus.

DNEye Scanner

Silmien sormenjäljet

DNEye® Scanner mittaa ja määrittää muutamassa minuutissa silmästä 7 000 biometrista mittaustietoa, jotka kuvaavat silmän rakennetta. Nämä arvot ovat jokaisella yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet.

Kun yksilölliset biometriset mittaustiedot huomioidaan ja linssin kuvautuminen lasketaan silmän pituuden mukaan, saadaan jokaiselle käyttäjälle luotua ihanteelliset yksilölliset näköalueet linsseihin.

Tutkimuksesta ilmenee silmän taittovoimaero pienellä ja isolla pupillilla. Pimeässä pupilli on iso ja valoisassa pieni. Ensimmäistä kertaa nämä silmän erilaiset taitto-ominaisuudet saadaan hyödynnettyä linssivalmistuksessa. Rodenstock on maailman ainoa silmälasilinssivalmistaja, joka siirtää nämä mittaustiedot yksilöllisesti räätälöitävään linssiin.

Näe maailma - tarkempana kuin koskaan

DNEye ® PRO teknologialla toteutetut linssit parantavat kontrasteja ja terävöittävät näköhavaintoa. Näkeminen on entistä helpompaa ja mukavampaa. Tuloksena ovat yksilöllisimmät ja tarkimmat Rodenstock-linssit kautta aikain.

Kehyksen huomioiminen

Eri kehykset istuvat kasvoilla eri tavalla. Näin kehys vaikuttaa koettuun linssivoimakkuuteen. Valittu silmälasikehys mitoitetaan ImpressionIST® 3D kameralla. Linssivalmistuksessa huomioidaan näin kehyksen kaltevuus kasvoilla, kaarevuus sekä etäisyys silmästä.

Valitse parempi näkö!

Rodenstockin huipputarkan DNEye Scanner 2 -mittauslaitteen ja ImpressionIST 3D -mitoituslaitteen löydät Suomessa vain Fenno optikolta.

Varaa aika tutkimukseen